Since 2001

OM 0SS

MMA-Alliance är platsen där du kan träna olika effektiva kampsporter. Vi erbjuder dig en läroplan som förser dig med möjligheten att utveckla både de fysiska såväl som de mentala attributen man förknippar med kampsportsträning. Koordination, balans, smidighet, koncentration, självförtroende, styrka, smidighet och uthållighet. Allt detta i samma paket.

Vårt motto

MMA-Alliance är hängiven att förse dig med en hög kvalitativ instruktion och träning, i en vänlig och positiv atmosfär där våra instruktörer är väl kvalificerade att leda dig genom din träning. Det finns både gruppträning och för er som vill nå resultat snabbare och få det där lilla extra finns även privatlektioner med personlig träning.
Hos oss kan man med eller utan tidigare erfarenhet av träning lära sig självförsvar, få en mycket bra workout, tävla, ha roligt och till slut förbättra sig som individ.  Vi är både orienterade mot motionärer och de som vill tävla. All träning sker i en trivsam miljö där den enda person du måste konkurrera med är dig själv. För att utvecklas längs den väg som passar dig bäst, som individ, så bör din träning guidas av en kvalificerad instruktör som uppmuntrar dig att utforska och utvecklas längs din egen väg. MMA-Alliance tillhandahåller tillfället och miljön att utmana dig själv och starta din egen resa för att utveckla dig själv.

Bästa, värt vart endaste öre, extremt bra kvalitets träning

Vi älskar att spendera tid på vårt “kontor”.

Hoppas att ni också kommer att göra det. Oavsett hur mycket/lite ni väljer att träna så är det vår förhoppning att ni trivs på alla sätt hos oss.

 

Populära träningsformer

MMA

BJJ

Muay Thai

Personlig Träning

gör en förändring

riktigt bra träning. riktiga resultat

Vårt mål här på MMA-Alliance är att alla som tränar här ska nå de mål som de har satt. Detta är oavsett storleken på målen. Träningen som vi erbjuder håller väldigt hög klass men vi är också medvetna om att den kanske inte passar alla. Detta är sant  i princip med allt som vi företar oss i livet. Vi gillar, föredrar helt enkelt olika saker för vi är alla unika individer. Gilllar ni däremot vad vi kan ge och erbjuda hos MMA-Alliance så har ni en härlig tid med fantasktiskt träning framför er.

Dan Johansson

Dan Johansson

Huvudinstruktör Muay Thai, MMA, FMA/Silat

Nicklas Söderberg

Nicklas Söderberg

Huvudinstruktör BJJ

Fredrik Wiberg

Fredrik Wiberg

Huvudinstruktör Grapple 'n Strike. Instruktör MMA

Vad våra kunder säger

Work

bättre.snabbare.starkare

mma-alliance

öppettider vinter/vår 2022

Måndag – Torsdag: 17.00 – 21.00
Fredag: Stängt
Lördag: 10.30-13.00
Söndag: 13.00-14.30

Alla röda dagar och aftnar stängt om inget annat anges

gym ingår i alla kort