info om

Personlig Tränare/PT

Ta privatlektioner med en Personlig Tränare

Privatlektioner är ett av de bästa sätten att nå snabbare resultat och en mer avancerad nivå i din kampsport. Det finns många direkta fördelar med privatlektioner. En enda privatlektion ger dig en uppfattning om dina egna personliga starka och svaga sidor samt ger dig detaljerna i tekniker. Den här direkta uppmärksamheten från din instruktör och den responsen är nyckeln för att du ska nå dina träningsmål snabbare.

Genom att spendera koncentrerad tid med instruktören, antingen själv eller i en mindre grupp, kan du tillgodogöra dig information snabbare och styra lektionerna efter dina specifika behov.

Du kan välja att ha privatlektion/privatlektioner ensam eller genom att be en någon att dela lektionen/lektionerna med dig. Det bästa alternativet för dem som vill lära sig så mycket som möjligt så snabbt som möjligt är att gå på regelbundna privatlektioner.

                                            Vanliga frågor

Vad kostar PT/Privatlektioner?

Priset varierar beronde på vad det är man vill träna. Kontakta oss och beskriv vad ni vill träna så återkommer vi med pris.

Vad kan man ta privatlektioner i?

Man kan i princip ha en PT ta privatlektioner i allt som vi erbjuder i våra gruppklasser. Man kan även få det i funktionell styrketräning, konditionsträning, specifika mål som t.ex gå ned i vikt.

Vilka tider är det?

Man kommer överens om tiden/tiderna med PT’n. När det gäller vardagar så är det ofta dagtid då kvällarna är upptagna med gruppklasser. 

Kan man få ett paketpris?

Det går utmärkt. Beställer man t.ex ett paket på 10 privatlektioner så får man ett rabatterat pris.

Work

bättre.snabbare.starkare

mma-alliance

öppettider vinter/vår 2022

Måndag – Torsdag: 17.00 – 21.00
Fredag: Stängt
Lördag: 10.30-13.00
Söndag: 13.00-14.30

Alla röda dagar och aftnar stängt om inget annat anges

gym ingår i alla kort