12 månderskort

6 månderskort

12 månaders autogiro

Betala per gång

Från endast

300kr/mån

Vi har 5 olika alternativ när det gäller betalning. Man kan betala för 6 månader eller 12 månader. Man kan teckna ett 12 månaders autogiro där summan dras en gång per månad från ens konto. Man kan även betala genom Klarna och dela upp betalning om så önskas. Slutligen kan man också betala per gång.

våra priser

Grupp klasser

På våra schemalagda gruppklasser får alla den träning och uppmärksamhet som de behöver. Du behöver inte konkurrera med någon annan än dig själ och all undervisning sker i en positiv atomosfär.

Egen träning

Under våra öppettider så har man möjlighet att träna på egen hand eller varför inte med en av dina träningskompisar. Träna i gymet, ge säckarna en omgång, tekninkträning, möjligheterna är många.

Personling träning

Privatlektioner är ett av de bästa sätten att nå snabbare resultat och en mer avancerad nivå i din kampsport. Det finns många direkta fördelar med privatlektioner. En enda privatlektion ger dig en uppfattning om dina egna personliga starka och svaga sidor samt ger dig detaljerna i tekniker. Den här direkta uppmärksamheten från din instruktör och den responsen är nyckeln för att du ska nå dina träningsmål snabbare.

Vad våra kunder säger

BÖRJA TRÄNA IDAG
Work

bättre.snabbare.starkare

mma-alliance

öppettider vinter/vår 2022

Måndag – Torsdag: 17.00 – 21.00
Fredag: Stängt
Lördag: 10.30-13.00
Söndag: 13.00-14.30

Alla röda dagar och aftnar stängt om inget annat anges

gym ingår i alla kort