Bättre.Snabbare.Starkare

Mma-Alliance

BÖRJA TRÄNA IDAG

provträna gratis 2 gånger

2001

öppnade mma-allliance
Södra sveriges första mma klubb

vad vi erbjuder

Vi kan erbjudan ett stort urval av olika kampsporter och träningsmetoder. Så oavsett om era mål varierar mellan komma i form, lära sig en kampsport, gå upp/ner i vikt, självförsvar, stresshantering och andra sätt av att må bra och självutveckling så kan vi tillgodo se era behov.

Personling träning

Privatlektioner är ett av de bästa sätten att nå snabbare resultat och en mer avancerad nivå i din kampsport. Det finns många direkta fördelar med privatlektioner. En enda privatlektion ger dig en uppfattning om dina egna personliga starka och svaga sidor samt ger dig detaljerna i tekniker. Den här direkta uppmärksamheten från din instruktör och den responsen är nyckeln för att du ska nå dina träningsmål snabbare.

 

Grupp klasser

På våra schemalagda gruppklasser får alla den träning och uppmärksamhet som de behöver. Du behöver inte konkurrera med någon annan än dig själ och all undervisning sker i en positiv atomosfär.

Egen träning

Under våra öppettider så har man möjlighet att träna på egen hand eller varför inte med en av dina träningskompisar. Träna i gymet, ge säckarna en omgång, tekninkträning, möjligheterna är många.

Välkomna!

Vad våra kunder säger

BÖRJA TRÄNA IDAG
Work

bättre.snabbare.starkare

Mma-alliance

öppettider vinter/vår 2022

Måndag – Torsdag: 17.00 – 21.00
Fredag: Stängt
Lördag: 10.30-13.00
Söndag: 13.00-14.30

Alla röda dagar och aftnar stängt om inget annat anges

gym ingår i alla kort