info om

Filipino Martial arts

Filipino Martial Arts (FMA) är ett mycket effektivt och sofistikerat system för kamp både med och utan vapen från Filippinerna. FMA är mest känt för sin användning av olika vapen och försvar mot vapen, har tolv olika områden, som gör det till ett av de mest kompletta och effektiva beväpnade och obeväpnade kampsystemen i martial arts.

 

Nu när vapen, speciellt knivar blir allt mer förekommande så bidrar FMA till öka förmågan att försvara sig mot beväpnade attacker. Förutom att utmärka sig som ett realistiskt självförsvars system, så utvecklar FMA genom användandet av vapen sådana attribut som snabbhet, smidighet, timing, kropps dynamik och vänster och högersidig muskulär koordination.

Vi lär ut Inosantos metod av Filippinsk FMA. Inosanto metoden är ett system utvecklat av Guro Inosanto baserat på hans mångåriga träning med över 25 olika Filippinska mästare i FMA.

Huvudinstruktör är Dan Johansson med 40 års erfarenhet av olika kampsporter. Han är den ende auktoriserade instruktören i Skandinavien Rick Tucci och en av få i Europa som har haft den legendariske Dan Inosanto som sin instruktör.

Från 16 år och uppåt.

                                            Vanliga frågor

När kan man börja?

Vid har löpande intag året runt så det är bara att börja när det passar.

Vilka tider är det?

Måndagar & ondagar 18.00 – 19.00.

Behöver man ta med någon utrustning?

Till att början med finns där utrustning att låna. Sedan bör man införskaffa sin egen utrustning.

Work

bättre.snabbare.starkare

mma-alliance

öppettider höst/vinter 2021

Måndag – Torsdag: 17.00 – 21.00
Fredag: Stängt
Lördag: 10.30-13.00
Söndag: Stängt

Alla röda dagar och aftnar stängt om inget annat anges

gym ingår i alla kort