info om

Grapple ’n Strike

I denna klass blandar vi slag och sparkar med nedtagning och markkamp. Den stående kampen baserar sig på boxning och thaiboxning, och är anpassad för att även fungera mot en motståndare som försöker tackla eller kasta ner dig på marken. Nedtagningar och markkamp baserar sig på brottning och brasiliansk jiu-jitsu, och är anpassad för fungera mot en motståndare som försöker slå eller sparka dig.

Helheten ger ett funktionellt självförsvar och en krävande fysisk workout med starka influenser från MMA (mixed martial arts).

Fokus under första terminen är att träna eleven i grunderna inom striking och grappling. Målet för den första terminen är att eleven lär sig hantera en större, atletisk motståndare som saknar djupare kampsportskunskap. Följande terminer fördjupar vi oss i både striking- och grapplingdelen, och slipar på strategier mot mer tränade motståndare.

Framförallt är Grapple N’ Strike en klass där alla, oavsett fysisk förmåga, på tre timmar i veckan kan ha kul samtidigt som de lär sig ett funktionellt självförsvar. En egofri, hälsosam och säker träningsmiljö är förutsättningen för detta!

                                            Vanliga frågor

Vad är det för skillnad på GnS & MMA?

I princip ingen skillnad. Samma typ av träning. 

Vilken dag är bäst att provträna?

Går bra att provträna vilken av dagarna som helst.

Vilka tider är det?

Grapple ’n Strike är måndagar & onsdagar 19.30 – 20.30. Samt lördagar 10.30 – 12.00.

Vad behöver man för utrustning?

För provträning så behöver man ingen speciell utrustning. Vid fortsatt träning så rekommonderas man att köpa box eller mmahandskar, skenbensskydd och tandskydd.

Work

bättre.snabbare.starkare

mma-alliance

öppettider höst/vinter 2021

Måndag – Torsdag: 17.00 – 21.00
Fredag: Stängt
Lördag: 10.30-13.00
Söndag: Stängt

Alla röda dagar och aftnar stängt om inget annat anges

gym ingår i alla kort