info om

Muay Thai

Muay Thai som också kallas thaiboxning, är Thailands national sport och martial art. Många tänker bara på thaiboxning som en variation på kickboxning och som man bara tränar om man är intresserad att gå matcher, men det är mycket mer än så.

Förutom att thaiboxningen har bevisat att den är en av de absolut tuffaste ringsporterna genom att den använder sparkar, slag, armbågar, knä och stående ”grappling”, så är thaiboxning utmärkt för självförsvar. Själva träningen är i sig själv en utmärkt workout och utvecklar både fysisk och psykisk konditionering.

Huvudinstruktör är Dan Johansson med över 40 års erfarenhet av olika kampsporter. Han har studerat Muay Thai under bl.a Ajarn Chai Sirisute. Dan är den ende auktoriserade instruktören i Skandinavien Rick Tucci och en av få i Europa som har haft den legendariske Dan Inosanto som sin instruktör.

Från 16 år och uppåt.

                                           Vanliga frågor

Vad behöver man för utrustning?

Man kan låna utrustning till att början med. Sedan rekommenderar vi att man köper sin egen. Boxhandskar, skenbensskydd, tandskydd och suspensoar (för killar).

Behöver man någon tidigare erfarenhet?

Nej det behöver man inte. Även om man aldrig har tränat någon kamsport tidigare är alla hjärtligt välkomna.

Vilka tider är det?

Måndagar, onsdagar & torsdagar 19.00 – 20.15. Tisdagar 18.00 – 19.00.

Work

bättre.snabbare.starkare

mma-alliance

öppettider höst/vinter 2021

Måndag – Torsdag: 17.00 – 21.00
Fredag: Stängt
Lördag: 10.30-13.00
Söndag: Stängt

Alla röda dagar och aftnar stängt om inget annat anges

gym ingår i alla kort