Grapple ’n strike

Snabbare . Starkare . Bättre

mma

muay thai

fma

Personlig träning

självförsvar för kvinnor

Har ni frågor?

Kontakta oss på

info@mmaalliance.com

Info om BJJ with Strikes

Gör er redo för en fantastisk & bra träning

I BJJ with Strikes (fd grapple ’n strike) blandar vi slag och sparkar med nedtagning och markkamp. Den stående kampen baserar sig på boxning och thaiboxning, och är anpassad för att även fungera mot en motståndare som försöker tackla eller kasta ner dig på marken.

Helheten ger ett funktionellt självförsvar och en krävande fysisk workout med starka influenser från MMA (mixed martial arts).

Fokus under första terminen är att träna eleven i grunderna inom striking och grappling. Målet för den första terminen är att eleven lär sig hantera en större, atletisk motståndare som saknar djupare kampsportskunskap. Följande terminer fördjupar vi oss i både striking- och grapplingdelen, och slipar på strategier mot mer tränade motståndare.

Framförallt är BJJ with strikes en klass där alla, oavsett fysisk förmåga, på tre timmar i veckan kan ha kul samtidigt som de lär sig ett funktionellt självförsvar. En egofri, hälsosam och säker träningsmiljö är förutsättningen för detta!

Vanliga frågor

Är där någon åldersgräns?

Från 16 år och uppåt.

Vad behöver man för utrustning?

För provträning så behöver man ingen speciell utrustning. Vid fortsatt träning så rekommonderas man att köpa box eller mmahandskar, skenbensskydd och tandskydd.

Behöver man någon tidigare erfarenhet?

Nej det behöver man inte. Man kan börja träna utan någon tidigare kampsporterfarenhet.

Vilka tider är det?

GnS träningen är på måndagar 19.30 – 20.30 & lördagar 10.30 – 12.00

Möt våra

Instruktörer

Fredrik Wiberg

Fredrik Wiberg

Huvudinstruktör GnS, instruktör mma

Verifierad av MonsterInsights