info om

Peter Blackwell

Peter Blackwell är ett 4th Degree Blackbelt under Leo ”Leozinho” Vieira (fick svart bälte 2004) och Peter är även Nordens första, och högst graderade svenskfödda svartbälte i BJJ. Han är även det första svartbältet i Europa under Team Checkmat där Peter har haft äran att träna med många och även blivit god vän med flera legender. Han har under flera år fått dela mattan med b.l.a Fabio Gurgel, Leo Vieira, Demian Maia, Ronaldo Jacare Souza, Fernando ”Terere” Augusto, Marcelo Garcia mfl. Alla dessa herrar har samtliga varit med i samma team under en period.

Efter Peters första VM vinst som brun bälte, var han var även den första Europe som fick sponsor kontrakt med det prestigefyllda Koral Team i Brasilien som är ett ledande ”fight wear” företag.

Peter tävlade framgångsrikt under flera år och hans främsta meriter där har varit följande: IBJJF World Champion som brun bälte, 4 Times IBJJF European Champion svart bälte, Pan Am Finalist Open Class Blackbelt (förlorade finalen med endast en fördel mot Roberto Traven)

Nog om det. Det som egentligen är viktigare är att Peter utövat BJJ i 22år och instruerat i 20år. Under denna tiden så har han utvecklat ett mycket intressant och framgångsrikt unikt koncept som han framgångsrikt visat och lärt andra på sina populära seminarium i hela världen.

Belöningen för detta har varit att Peter uteslutande har varit den instruktör i Europa som tagit fram mest världsmästare och Europa mästare via vårt team! Höjdpunkten var 2008 då vi skrev historia genom att vara det enda team som någonsin i IBJJF’s historia vunnit ALLA kategorier: Adult, Master/Senior, Female, Juvenile och det bästa var att vårt team bestod till 90% av Peters elever som samtliga var Svenskar och Danskar.
Tio års boxningsträning.

Work

bättre.snabbare.starkare

mma-alliance

öppettider höst 2020

Måndag-Torsdag: 17.00 – 21.00
Fredag: Stängt
Lördag: 10.30-13.00
Söndag: Stängt

Alla röda dagar och aftnar stängt om inget annat anges

gym ingår i alla kort