MMA-Alliance

Snabbare . Starkare . Bättre

Träning i världsklass

Om oss

MMA-Alliance är hängiven att förse dig med en hög kvalitativ instruktion och träning, i en vänlig och positiv atmosfär där våra instruktörer är väl kvalificerade att leda dig genom din träning.

Om oss

Varför välja att träna
på MMA-Alliance?

MMA-Alliance är platsen där du kan träna olika effektiva kampsporter. Vi erbjuder dig en läroplan som förser dig med möjligheten att utveckla både de fysiska såväl som de mentala attributen man förknippar med kampsportsträning.

Koordination, balans, smidighet, koncentration, självförtroende, styrka, smidighet och uthållighet. Allt detta i samma paket.

Låt våra högt kvalificerade instruktörer guida er träning.

Träna i en positiv och vänlig atmosfär.

Vårt motto

Gör en positiv förändring

Hos oss kan man med eller utan tidigare erfarenhet av träning lära sig självförsvar, få en mycket bra workout, tävla, ha roligt och till slut förbättra sig som individ.  Vi är både orienterade mot motionärer och de som vill tävla. All träning sker i en trivsam miljö där den enda person du måste konkurrera med är dig själv. För att utvecklas längs den väg som passar dig bäst, som individ, så bör din träning guidas av en kvalificerad instruktör som uppmuntrar dig att utforska och utvecklas längs din egen väg. MMA-Alliance tillhandahåller tillfället och miljön att utmana dig själv och starta din egen resa för att utveckla dig i en positiv riktning.

Gruppklasser

På våra schemalagda gruppklasser får alla den träning och uppmärksamhet som de behöver. Du behöver inte konkurrera med någon annan än dig själ och all undervisning sker i en positiv atomosfär.

Egen träning

Under våra öppettider så har man möjlighet att träna på egen hand eller varför inte med en av dina träningskompisar. Träna i gymet, ge säckarna en omgång, tekninkträning, möjligheterna är många.

Personlig träning

Privatlektioner med PT är ett av de bästa sätten att nå snabbare resultat och en mer avancerad nivå i din kampsport. Det finns många direkta fördelar med privatlektioner. En enda privatlektion ger dig en uppfattning om dina egna personliga starka och svaga sidor samt ger dig detaljerna i tekniker. Den här direkta uppmärksamheten från din instruktör och den responsen är nyckeln för att du ska nå dina träningsmål snabbare.

Gratis provträning

Man kan provträna 2 gånger utan någon kostnad.

Kort info om vad vi erbjuder

Våra aktiviteter

MMA

Mixed Martial Arts (MMA) är en mycket allsidig kampsport.

FMA

Filipino Martial Arts (FMA) är ett mycket effektivt system för kamp både med och utan vapen från Filippinerna.

Muay Thai

Muay Thai som också kallas thaiboxning, är Thailands national sport.

BJJ WITH STRIKES

I BJJ with Strikes (fd grapple 'n strike) blandar vi slag och sparkar med nedtagning och markkamp.

2001 öppnade MMA-Alliance

Vad vi erbjuder

Riktigt bra träning med riktigt bra resultat

Vi kan erbjudan ett stort urval av olika kampsporter, styrke och konditionsträning. Så oavsett om era mål varierar mellan komma i form, lära sig en kampsport, gå upp/ner i vikt, självförsvar, stresshantering och andra sätt av att må bra och självutveckling så kan vi tillgodo se era behov.
Vårt mål här på MMA-Alliance är att alla som tränar här ska nå de mål som de har satt. Detta är oavsett storleken på målen. Träningen som vi erbjuder håller väldigt hög klass men vi är också medvetna om att den kanske inte passar alla. Detta är sant  i princip med allt som vi företar oss i livet. Vi gillar, föredrar helt enkelt olika saker för vi är alla unika individer. Gilllar ni däremot vad vi kan ge och erbjuda hos MMA-Alliance så har ni en härlig tid med fantasktiskt träning framför er.

Verifierad av MonsterInsights