Personlig träning

Snabbare . Starkare . Bättre

MMA

Muay Thai

bjj with strikes

FMA

Självförsvar för kvinnor

Har ni frågor?

Kontakta oss på

info@mmaalliance.com

Info om personligträning med PT

Gör er redo för en fantastisk & bra träning

Ta privatlektioner med en personlig tränare. Lektioner med en duktig PT är ett av de bästa sätten att nå snabbare resultat och en mer avancerad nivå i din träning. Det finns många direkta fördelar med privatlektioner. En enda privatlektion ger dig en uppfattning om dina egna personliga starka och svaga sidor samt ger dig detaljerna i tekniker & utförande. Den här direkta uppmärksamheten från din instruktör och den responsen är nyckeln för att du ska nå dina träningsmål snabbare.
Genom att spendera koncentrerad tid med instruktören, antingen själv eller i en mindre grupp, kan du tillgodogöra dig information snabbare och styra lektionerna efter dina specifika behov.

Oavsett vad dina mål är så når du dom snabbare, bättre & säkrare med en PT. Exempel är förbättra din kampsport, styrke & konditionsträning, gå ner eller upp i vikt.

Vanliga frågor

Vad kostar PT/Privatlektioner?

Priset varierar beronde på vad det är man vill träna. Kontakta oss och beskriv vad ni vill träna så återkommer vi med pris.

Vad kan man ta privatlektioner i?

Man kan i princip ha en PT ta privatlektioner i allt som vi erbjuder i våra gruppklasser. Man kan även få det i funktionell styrketräning, konditionsträning, specifika mål som t.ex gå ned i vikt.

Vilka tider är det?

Man kommer överens om tiden/tiderna med PT’n. När det gäller vardagar så är det ofta dagtid då kvällarna är upptagna med gruppklasser.

Kan man få ett paketpris?

Det går utmärkt. Beställer man t.ex ett paket på 10 privatlektioner så får man ett rabatterat pris.

Verifierad av MonsterInsights