Våra Instruktörer

Snabbare . Starkare . Bättre

Dan Johansson

Dan Johansson

Huvudinstruktör MMA, MUay Thai & FMA

Info

Började sin kampsportsträning 1980 med kickboxning (eller fullkontakt karate som det hette på den tiden) och senare Shorinji Kempo. Började träna Jeet kune do/Jun fan gung fu & FMT 1987. Muay thai sedan 1992 & MMA (shooto som det hette då) sedan 1993.
Är den enda instruktörer under Rick Tucci i Europa. Är även en av ett fåtal i Skandinavien som har haft den legendariska Dan Inosanto som sin instruktör. Innehar blått bälte i BJJ under Peter Blackwell.
Dan är känd för sitt stora kunnande inom ett flertal av kampsporter och förmågan att förmedla sin kunskap oavsett nivå på eleven.

Fredrik Wiberg

Fredrik Wiberg

Huvudinstruktör BJJ WITH STRIKES

Info

Fredrik är huvudinstruktör i BJJ with Strikes (fd Grapple ‘n Strike) och även instruktör i MMA. Fredrik har över 25 års erfarenhet av kampsport, och har bl a drivit egen jujitsu-klubb (Lund Randori Kai) och varit tränare i Rodney Kings Crazy Monkey (CM Professional Trainer/Bronze Gloves). Han har även varit assisterande tränare i såväl BJJ (lila bälte) i Malmö, Lund, Svedala & Köpenhamn och Jeet Kune Do/Kali-Eskrima-Silat/Thaiboxning.

Omar Al-Samarraie

Omar Al-Samarraie

Instruktör muay thai, mma

Info

Började med brottning vid 5 års ålder. Sen blev det jeet kune do, FMA, MMA och thaiboxning från 13 år och framåt. Har även tränat tae kwon do från 15 till 17. Har koncentrerat träningen på muay thai och mma sedan flera år tillbaka. Omar har en ”no nonsens approach” till sin undervisning. Otroligt hjälpsam men även tuff i sin pedagogik. Med sin långa erfarenhet och stora tekninska kunnande är han en perfekt ledsagare i elevens utveckling.

Sol Johansson

Sol Johansson

Instruktör muay thai, mma

Info

Son till Dan Johansson så har i princip tränat sen barnsben. Har även tränat på Xtreme Couture och Team Elevation i USA. Sol är också en mycket omtyckt licencierad personlig tränare.

Björn Torstensson

Björn Torstensson

Instruktör FMA

Info

Björn har tränat på MMA Alliance sedan början av 2008. Han började träna Judo som 10-åring och har sedan dess tränat, och i vissa fall även instruerat, vitt skilda arter, som Tae Kwon Do, Kung Fu och Kempo. Är sedan några år tillbaka instruktör under Dan Johansson i FMA. Björn har lugnt och pedagogiskt sätt att instruera som passar nybörjare perfekt.

Bli medlem idag

Två gratis provträningar.

Verifierad av MonsterInsights